maanantaina, syyskuuta 8

Melodies for this season

Muutamassa lukemassani blogissa olen törmännyt tähän meemiin. Yleensä en näihin innostu, mutta nyt ajattelin laittaa oman listani julkiseksi. Jätän haastamisen väliin, kukin tehköön oman listansa huvituksensa mukaan. Musiikinkuuntelu on kausittaista ja riippuu pitkälti mielialasta. Nyt olen kuunnellut aika paljon radiota ja puhelimella mp3:a junamatkoilla kouluun ja bussimatkoilla töihin.

On syksy, minun vuodenaikani, jolloin olen entistä enemmän melankolinen, herkkä, onnellinen, surullinen, dramaattinen, romantikko. Siitä vinkkelistä on nämäkin tällä hetkellä pinnalla.

1. Sarah McLachlan: In the arms of an angel

Joka kerta pakahdun.

2. The Commodores: Nightshift

Laulu, joka saa aina haluamaan tanssimaan.


3. U2: Sometimes you can´t make it on your own

Laulu, joka on tehty rakkaudella ja joka on minut juuri palauttanut juurilleni.


4. Cindy Lauper: Time after time

Omistettu Peetulleni ;)
5. Moby: Bourne Identity -track

Rauhoittava, psykoottinen, kaunis.
6. Lopuksi, yllätysvetona, kaikkien aikojen paras kappale sadepäiviin. Jos elämässäni saisin kuunnella vain yhtä kappaletta, se olisi tämä.

The Doors: Riders on the storm
Säännöt: Listaa viisi laulua, joista pidät tällä hetkellä. Ihan sama, mitä genreä ne ovat, millaiset sanat niissä on tai ovatko ne edes hyviä, mutta niiden täytyy olla lauluja, joista todella nautit tällä hetkellä. Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!

1 kommentti:

Midria kirjoitti...

Juuri laitoin kolme videota taidan tehdä tämän hieman myöhemmin..