lauantaina, helmikuuta 2

Pelimies

Reinarilla oli selkeä käsitys tulevaisuudestaan. Siitä ei ollut epäilystäkään. Viime viikon perjantaista lähtien hän päätti keskittää kaiken energiansa, aikansa, oppimansa asiat ja harrastuksensa tämän yhden asian tavoitteluun. HÄN tulee olemaan se mies, joka sanelee oman onnellisuutensa. HÄN tulee olemaan se mies, josta kansat vielä kohisevat. HÄN on pian julkkis, menestyjä, vip-ihminen. Tylsää päivää, vapaa-ajan ongelmia sekä menoa ja meininkiä ei tulisi puuttumaan. Ei ikinä.

Kaikki alkoi nimittäin siitä, kun Jenni välitunnilla tokaisi parhaalle kaverilleen lauseen, jota ei vissiin oltu tarkoitettu Reinarin korvien kuultavaksi. Tai mistä sen tietää? "Voi vitsi, mitkä makeet kuteet tolla on! Sopii tosi hyvin tohon takapuoleen!" Tähän Jennin kaveri, Olga, jatkoi: "Niijjust. Vähähhei kuul. Miltähä se tuntuis kädessä?" "Ai SE?" vastaa Jenni. Ja päälle kikatusta ja punastelua.

Tä? Ei voi olla totta! miettii Reinar itsekseen. Ai mun takamus vai? Mitä ne ny sitä kattoo? Loppupäivän ajan asia vaivasi häntä niin kovin, että fysiikan lakien opiskelusta ei tullut mitään. "Jumaliste, jätkät hei! Nyt mä tiedän, millä keinolla saan itelleni likkoja. Miten ne kaatuu ja taittuu ja anelee!!!! Musta tulee kokopäiväinen Pelimies. Yksinäisen miehen arki on förbiiiiiiii!"

Okei. Homma käyntiin. Kotona netti auki ja tiedonhakuun. Miten pelimiehiä tehdään? Ratkaisevat ja kertakaikkiaan ne tärkeimmät asiat löytyy heti Googlen linkeistä pelkällä sanahaulla pelimies. "Tää on piisofkeik -juttu. Vaviskaa maailman estrogeenit, kaupungin kaduilla astelee kohta kylän kovin sheriffi, kovempi kuin Wyatt Earp tai McClaine, se on Pelimies Reinar (amerikkalaisittain äännettynä, huom!!!!!).

Oppitunti 1. Pelimiehen täytyy nimensäkin mukaan osata pelata. "Säännöt täytyy olla selvät, jotta naisille ei jää mitään epäselväksi." Epäselvyyden tilassa oleva nainen on nimittäin kauhistus, siinä joutuu miehenä mielistelemään. Pisteytys myös on huomioitava ja toimintaan on laadittava selkeä strategia ennen kuin astelee kadulle. Mielikuvaa epätoivoisuudesta ei saa luoda. Pelimiehellä kun on varaa valita, niin paljon niitä huomionosoituksia tulee! Reinar päättääkin aloittaa heti kovan luokan peleillä. Tamagotchin avulla opetellaan naisten hoitoa ja ruokintaa; miten pidät naisesi tyytyväisenä ja ravittuna. Spiderman-pelissä harjaantuu fysiikka ja ketteryys, sänkyjumpassa ei tämän jälkeen tule enää hiki eikä palleaan pistä! Jes! Lopuksi vielä aimo annos testosteronia Medal of Honorilla ja Need for Speedillä.

Oppitunti 2. Opetus suuntautuu filosofisemmaksi, sillä Rainer ei halua olla naisten kusettaja tai mulkku. On opittava ymmärtämään naisten lyhytnäköisyyttä. Sargaamisen opit täytyy myös hallita...

Oppitunti 3
. Siirrytään käytännön harjoitteluun. Karaoke-baariin on kokoontunut joukko muitakin pelimiehiä. Rainerilla on jo jonkun verran kokemusta siemailusta ja känniörinästä, mutta ammatillisessa mielessä aiempi kokemus on varsin vähäistä. No, tuoppi kouraan ja biliskeppi kouraan. "Hyvä on samalla tarkkailla muiden käytöstä ja ottaa siitä oppia ja sen jälkeen olla ihan puhdas oma itsensä mitään esittämättä, ikäänkuin astua sisälle pelimiehen rooliin. Niinhän ne näyttelijätkin tekevät roolihahmojaan harjoitellessaan." Rainerilla on vaan kunnianhimoisempi tavoite; hän aikoo kokonaan muuttua pelimieheksi. Biljardikeppiä tulee hipelöidä miehisesti, vähän niinkuin tumputtaisi. Asento, nojaaminen, oluen hörpistely, munien paikallaanolon tarkistaminen vähän väliä ja hiusten sukaisu, muka vaatimattomasti, niitä täytyy vielä harjoitella. Kotona peilin edessä, mutta täällä baarissa voi seurata miten muut pelimiehet juttuihin reagoivat. "Pääsenköhän heti ekalla kerralla joukkoon mukaan vai nauretaanko mut pihalle? Tota Lavmiitenderiä reenaan kyllä aluksi kotona..."

Oppitunti 4. Postista tämän kotiin saatuaan Rainer ei voi sulkea silmiään ennen kuin koko opus on luettu. Kaikkien Aikojen Häkellyttävin Ihmissuhdeopas! "KAHI on mun raamattu, sitä mä opettelen siteeraamaan ja lupaan julistaa sanomaa kaikille miehille ja naisille. Joka aamu luen sieltä muutaman rivin ja vielä illalla nukkumaan mennessäkin lisää. Unissa ne asiat sitten näkyy mulle vielä uudelleen ja assosioituu syvälle alitajuntaan. Saiskohan tätä äänikirjana?" Niinpä. Alitajuntaan pokausvinkkejä ja metsästyskikkoja. Kyllä se siitä lähtee.

Pelimieheksi tuleminen kestää oman aikansa, sillä toisilla se on jo luontainen ominaisuus ja toisilla asiaa täytyy.....hmmmmm hieman..... harjoitella. Näillä aloittelijoilla on kova työ edessään, jotta amatöörimäisyys ei pistä liiaksi silmiin. Tai jonnekin muualle, riippuu millä pistetään. Joka tapauksessa Reinarilla riittää vielä opeteltavaa. Onneksi motivaatiota sekö halua riittää ja takapuoli ja kuteetkin on jo kunnossa. "Itseäni en sitten ala huijaamaan, nöyrällä mielellä ja puhtaalla omallatunnolla mennään!" Jatko-oppitunteja on riittämiin (kiitos Google), sillä naiset ovat niin erilaisia. Heillä toki on sama naisen logiikka ("johon on muuten miesten perehdyttävä varsin syvällisesti") mutta eri kiinnostuksen kohteet ja tavat. Eikä Reinar ole vielä oikein saanut selville, millaisista naisista hän pitäisi. Tässä vaiheessa kelpaa kaikki. Sen hän kyllä on saanut selville, millaiseksi pelimieheksi hän haluaa tulla. Esikuva löytyy täältä.
****************************************************'
Tsemppiä kaikille Pelimiehiksi aikoville, kovaan duuniin ootte itsenne laittaneet. Idea pakinaperjantaista.
*****************************************************
Lisämuokkaus myöhemmin. Löysin netistä pari oivaa videota lisäoppitunneiksi. Ensimmäinen taitaa olla K-18 ja toinen.... kai sekin, sillä vaatii kirjautumisen ja iän tarkistamisen youtubessa.

Täällä on Panomies!
ja täällä miesten vastaveto (vai naisten maailmaan tutustumista), vertailun vuoksi se alkuperäinenkin.

PS. Ei osaa laittaa videoita suoraan tähän näkyviin...


1 kommentti:

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Tää taitaa olla petos tää Reitari. Keksitty juttu. Ei tuommosia oo.