lauantaina, helmikuuta 2

Meemien päivä

Blogeja lukiessa löytää jos jonkinlaista meemiä aiheesta kuin aiheesta. Tänään on minulla positiivisempi päivä, kerrassaan hulvattomalla tuulella olen eiliseen verrattuna, joten en voi olla tarttumatta muutamaan hauskaan meemiin. Ensimmäisen löysin Eevan sivulta.

Tänään on siis perustettu uusi rock-bändi. Bändin nimi on List of municipalities in Kars Province: hiukan pitkä, mutta se on tarpeellista taiteellisen ja persoonallisen vaikutelman luomiseksi. Uusi ja uljas albumi on melkein kaupoista jo saatavilla (kyllä, tätä olen rukannut kasaan kaikki illat ja valvotut yöt, onneksi on ollut aikaa sairaslomalla. Ja mistä muustakaan sen niskani olisin saanut ihan oikeasti näin kipeäksi kuin mossaamisesta...). Kysele myyjältä opusta nimeltä Fog that surround us. En tiedä mihin osastoon he alan liikkeessä tämän lokeroivat: ei kovin populaarimusiikkia.... voisin nimittää poplarmusiikiksi eli vaikutteita olen bändin inspiroijana ja sanoittajana musiikkityyliin ottanut Jimi Hendriksiltä, Mobylta, Röyksoppilta sekä Nina Simonelta. Niin omalaatuista musisointi on, että tuskin on TOP 10 -listalla napattavissa mukaan. Kansi on aikas tylsä, mutta kuvaa hyvin korkeuksia hipovan menestyksen tavoittelua. Toimii samalla yllärinä, musiikki on nimittäin kaikkea muuta kuin tylsää. Kuva on Flickristä.


Toinen meemi on hiukan pohdiskelevampi, löysin sen Mielityltä.

Jos olisin......

...puu, olisin tammi

...kukka, olisin metsätähti
...juoma, olisin raikas vesi

...eläin, olisin kettu
...ääni, olisin tuuli haavikossa
...väri, olisin meren silmiä häikäisevän sininen

...vaate, olisin villasukat
...hedelmä, olisin viinirypäle
...ruoka, olisin kreikkalainen salaatti

... mauste, olisin timjami
...lelu, olisin sahanpurulla täytetty vanhanajan nalle.

Päivän kuvana vielä tuo merensininen, jotta ei jää epäselväksi millaisesta väristä on kyse.Tällaisia tohinoita metsässä tänään. En tiedä, mikä fiilis illalla tai paremminkin yöllä on, sillä ollaan menossa katsomaan Alien vs. Predator 2 -elokuvaa oikein leffateatteriin. Eilen illalla katsottiin kotona omalta tykiltä se ykkönen. En ollut ollenkaan niin peloissani kuin etukäteen luulin enkä edes nähnyt asiaan liittyviä painajaisia, joten uskaltaudun menemään tänään kakkososaa katsomaan, vielä isolta näytöltä... Ihan trikkileffojahan nuo ovat, mutta jostain syystä juuri ne yleensä jäävät mun mieleen kummittelemaan ja paisumaan todellisiksi kauhujutuiksi.

Täytyykin muistaa kotiin tullessa tarkistaa kaikki paikat kuolaavien liskojen varalta...

Ei kommentteja: