sunnuntaina, toukokuuta 8

Hippa

Pieni Prinssi syntyi meille 2.5. oman aikataulunsa mukaan klo 20.42. Painoa oli 3540 grammaa ja pituutta 50 senttiä. Äidin ja isän maailma mullistui hetkessä ja nyt ei muut asiat juurikaan huoleta.

Ollaan edelleen sairaalassa. Minä poikaa kauemmin, sillä jouduin perjantaina uuteen leikkaukseen, josta nyt toivutaan. Olen pitkin viikkoa koittanut postata kuvallista viestiä kännykällä, mutta se ei onnistu. Läppäriä en nyt petipotilaana pysty enkä edes jaksa käyttää.  Kirjoittelen tarkemmin, kun pääsen kotiin. Toivottavasti ensi viikon aikana.

Mutta, hän on täällä ja on ihanampi kuin olen uskaltanut kuvitella tai edes toivoa. Vuosien yrittäminen, hoidot, pettymykset, masennus, pelot ja hermoilut raskausaikana, hankala synnytys ja nämä jälkikomplikaatiot ovat kaiken sen kivun ja työn arvoisia. En vielä tiedä, tekisinkö tämän toiseen kertaan, mutta kaikkea jo tehtyä en kadu hetkeäkään. Tänään, Äitienpäivänä, ovat olleet tunteet pinnassa.

8 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ihanaa! Pikkuinen on vihdoin sylissänne! :) Paljon onnea äidille ja isälle!
Iloa ja voimia jokaiseen päiväänne. Niin ja hyvää Äitienpäivää! :)

Tuuli kirjoitti...

Ihanaa :-) oikein lämpimät onnittelut teille molemmille ja pikkuiselle!! Ikävää kun tuli komplikaatio, ja olet vieläkin sairaalassa... Toivottavasti olet kuitenkin saanut olla vauvan kanssa. Taisin itse päästä sektiosta paljon vähemmällä, mutta lopputunnelmat ovat aivan samat: oma lapsi on jotakin niin ihanaa ja ihmeellistä, ettei sitä voinut kuvitella etukäteen. Oli vain voimakas tunne siitä, että haluaa lapsen... Oikein pikaista toipumista sinulle! Halauksin, Tuuli

Katjusha kirjoitti...

Tervetuloa maailmaan pieni ihminen!!!!!!! Tuhannesti onnea ja halauksia!
T katja ja sammakko

EmmyAurora kirjoitti...

Sylin täydeltä onnitteluita Hipan vanhemmille ja tietysti Hipalle itselleen! Toivu rauhassa ja tutustelkaa pienen ihmisen kanssa. Me muut kyllä ehdimme odottaa tarkempaa raporttia, vaikka malttamattomia oltaisiinkin ;)

Lumituuli kirjoitti...

Oiii, ihanaaa! Tuhannesti onnea ihanasta prinssistä koko perheelle <3

Anonyymi kirjoitti...

Voi Onnea!!!!!!!!!! Ihanaa!!!

Halaus pikkuiselle ja pikaista toipumista äidille. Isukille kanssa onnea!

-Puuhis-

Pikku Hiiri kirjoitti...

Onnea! <3

Sydänjää kirjoitti...

Onnea!