torstaina, syyskuuta 2

Beautiful blogger

Sain tunnustuksen, kiitos Jadekivi, Sydänjää, Katjusha ja Mafalda :) 
Päivääni tuli hitusen verran enemmän valoa ja iloa :)

 

Palkintoon kuuluu kertoa itsestään seitsemän eri asiaa. Koska olen kirjoittanut kovin surullisia asioita kovin surullisesti viime aikoina, aion yrittää miettiä nyt positiivisemmin. 

* Haaveilen paljon. Välillä haaveiden kohteet vaihtuvat ja niiden järjestyskin muuttuu. Pienestä tytöstä asti muutama haave on kuitenkin säilynyt. Haluaisin matkustaa Afrikkaan, mieluiten niin että voisin työskennellä siellä jonkin aikaa. Haluaisin kirjoittaa kirjan ja elättää itseni kirjoittamalla. Haluaisin harrastaa balettia. Ja haluaisin asua omassa talossa hiukan etäällä muista, mahdollisimman omavaraisesti, luonnon keskellä, järven läheisyydessä, yksinkertaisesti.

* Olen muutaman kerran lähettänyt tekstejä kustantajille, saaden ne kohteliailla kiitoksilla ja kehitysehdotuksilla takaisin. Nyt haaveilen omakustanteen tekemistä, sitten joskus. Kun vain jaksaisin keskittyä ja pääsisin alkuun. Ja löytäisin riittävän rohkeuden.

* Olen parisuhteessa ehdottomasti oikeanlaisen ihmisen kanssa. Vaikka aina voisi toinen olla jossain asiassa parempi ja kehittyä sopivammaksi, en silti voisi parempaa ihmistä kokonaisuutena saada. Saati edes pyytää. Olen miehestäni äärettömän onnellinen ja kiitollinen. Koitan muistaa se hänellekin riittävästi sanoa.

* Insinööritaustastani huolimatta olen esteetikko ja visualisti, filosofi ja ajattelija. Fyysisellä ympäristöllä on minulle valtavan suuri merkitys; materiaaleilla, väreillä, tilalla, elementeillä. Luulen, että feng shui -mainen ajattelutapa kolahtaisi minuun lujaa, jos siihen perehtyisin enemmän. Pidän elokuvista niiden visuaalisuuden vuoksi ja kirjojen lukemisesta mielikuvituksen käyttämisen takia. Sähköisesti lukeminen ei ole ollenkaan sama asia kuin pitää kirjaa ja sen sivuja kädessään, haistaa paperin haju, löytää taitetut hiirenkorvat ja kahvitahrat sivuilta sekä jättää omia merintöjä ja muistilappuja sivujen väliin.

* En kuulu enää kirkkoon. Uskon paljon ja vahvasti, mutta koen suuren ristiriidan siihen, mitä luterilaisuus ja kristinusko julistaa. Entisenä seurakuntanuorena ja kristillisen perheen lapsena aiheutan tällä päänvaivaa vanhemmilleni sekä sisarelleni, joka on kirkon työntekijä. En vain voi olla osana jotakin, mihin en usko ja mitä en allekirjoita. Oma henkilökohtainen vakaumukseni on vielä hakusessa ja viime aikoina sen pohtiminen ja löytäminen on noussut vahvasti tarpeeksi. En tiedä, mistä se kumpuaa juuri nyt. Ehkä siitä, että olen löytämässä itseäni ja paikkaani elämässä uudelleen. En tiedä, voinko ikinä lokeroida elämänkatsomustani jonkin uskonnon lokeroon. Uskon luontoon ja sen voimaan, uskon jumaluuteen ja vastuunottoon omista teoista. Luulen, että syy-seuraussuhteilla on merkitystä ja että kaikilla vastoinkäymisillä on tarkoituksensa. Onko sitten kyseessä ennaltamääritelty kohtalo tai jokin johdatus, sitä en osaa sanoa.

* Olen Aku Ankan kestotilaaja. Kaikista paras lehti ikinä. 

*  Mielestäni minulla on ihan liian isot jalat ja liian pienet tissit, vaatteeni ovat rumia eikä minulla ole sisustustajua, en ole kovin naisellinen enkä pärjää ihmisten kanssa, suoriudun työstäni huonosti enkä huolehdi riittävästi miehestäni ja koiravaaristamme. Mieheni mielipide näihin asioihin on täysin päinvastainen ja jokainen niistä on yksi syy siihen, miksi hän minua rakastaa. Koitan nähdä itseni hänen silmillään, sillä luulen, että hän on oikeassa :)

Palkintoon kuuluu myös lähettää tunnustus eteenpäin seitsemälle muulle bloggaajalle. Luen ja seuraan paljon blogeja, mutta kommentoin vain muutamiin. En halua nostaa ketään ohi toisien, joten jätän tunnustuksen vapaasti otettavaksi.

Ei kommentteja: