perjantaina, elokuuta 14

Actionia

Hiljalleen , hiljalleen alkaa taas tapahtumaan. Arki starttaa toden teolla.

Kahden viimeisen päivän aikana on
* kurottu kasaan akuutit työt kahden viikon sairasloman ajalta pitkien työpäivien muodossa
* saatu koululta lukkari, käytetty aikaa kurssien tutkimiseen ja saatu eka versio omasta lukkarista aikaan; nyt on vaan mietittävä lähdenkö tekemään pakolliset, otanko mukaan yläluokan kursseja omaa valmistumisen nopeuttamista ajatellen ja lisäänkö vielä tähän päälle muutamia mielenkiintoisia kursseja muista pääaineista? Rohmuaako vai eikö rohmua?
* varmistettu asuntolapaikka koululta lähiviikkojen ajaksi
* sovittu esimiehen kanssa loput kesälomat lähiviikoille; varsinaista lomaa, aivan :/
* vastaanotettu kaikenlaisia nakkeja töissä; toisten kesälomat, tuo oman työnkuvan monipuolistaja ja haastaja!
* kirottu Kelan paperia, jonka mukaan sairasloma on mennyt Kelan liksoille eikä työnantajan. WTF? Huomenna kuluu aikaa palkkiksen likkojen kanssa...
* käyty vihdoin ja viimein labrassa verikokeissa jättämässä näytteet kilpirauhasarvojen ja jonkun muun (google ei ole kaveri..) endometrioosiin liittyvien arvojen selvittämiseksi
* bongattu muutama tunti sitten miltei yhtä vahva ovisviiva kuin testiviivakin, havainnoitu ekan kerran kunnon limat tämän ajankohdan yhteyteen ja juuri parhaillaan alkaa alavatsakivut yltymään :)

Huomenna homma senkun jatkuu
* yt-neuvotteluihin kuuluvan työtehtävien jakamisen ja uudelleen hakemisen suorittamisella eli oman hakemuksen tekemisellä ja sen jättämisellä; vielä ei ole mitään käsitystä, mihin hommaan hakisin... Tämä on OIKEASTI paha nakki; olen miettinyt asiaa jo kohta kaksi viikkoa.
* pusnussailulla; täytyyhän se ovis viimeisessä luomukierrossa hyödyntää ;) Varsinkin, jos tällä kertaa ovulaatio tapahtuisi oikealta ja toimivalta puolelta!

Viikonloppuna taasen
* jatketaan nuspussailua :)
* mies lähtee ilmailemaan Malmille ja minä koitan tehdä jotain kivaa kotona koiran kanssa; nukkua ja liikkua ainaskin
* vanhemmat ja sisko tulevat kakulle ja kahville toitottamaan iän kertymistä
* treffataan kavereita

Loppukuussa
* työrintamalla on kiire; olen enää ensi viikon töissä ennen koulun aloitusta, joten omat hommat on saatava kuosiin viikon sisällä. Kuun viimeisillä päivillä joudun vielä lipeämään koulusta töihin muutamaksi päiväksi työpaikkaohjaajan rooliin liittyen.
* koitetaan saada lomalla ollut fysiatri kiinni, saatua kommentit kuvauksista ja siitä, miten eteenpäin oireiden ja kipujen kanssa.
* mennään varmaan taas kiropraktikolle, jos lääkäri ja lompakko sen suovat.
* opiskellaan kesätauon jälkeen, kaikkea kivaa ja ihan erilaista!
* mies käy omissa verikokeissaan tulevia hoitoja varten
* piinaillaan.... :O
* odotellaan kummankin taholta tietoa yt:den tuloksista ja ihmetellään sitten, mitä kävi. Toivottavasti hyvin kummallekin.
* suoritetaan viimeinen erä vihonviimeisestä ulosotosta ja saadaan sitä kautta kaikki kahleet poistettua entiseen elämään ja puolisoon liittyen. On shamppanjan aika!

Huh.

3 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Näyttää supertehokkaalta! Mäkin taidan tehdä oman listani!

Poplar kirjoitti...

Katjusha: Kuulostaa kyllä. Kun vaan saisi kaikki tehtyä tai edes osan niistä stressaamatta. Listojen teko on mun juttu ja tapa selvitä arjesta. Toivottavasti saat aikaiseksi oman hyvä listan!

Katjusha kirjoitti...

Listailu on munkin juttu! Tein myös innoittamanasi ei julkisen listan monista monista asioista. Lista helpottaa!