tiistaina, heinäkuuta 7

Korppi

Leikkimielinen testi osoittaa todeksi sen, mitä sisimmässäni uskon. Aiemmin kävi näin. Nyt meni ihan eri lailla. Voimaeläimeni 8:llä pisteellä on Korppi.

Voimaeläin on määritelty siten mitkä eläimen piirteet ja sinun piirteesi vastasivat lähiten toisiaan. Pistemäärä tarkoittaa miten omat piirteet osuivat eläimen piirteisiin.

Viisi seuraavaksi voimakkainta eläintä olivat:

pst eläin
8 Kotka
7 Perhonen
5 Lepakko
5 Pöllö
5 Käärme

Heikommat osumat tulivat eläimille:

pst eläin
4 Kurki
4 Delfiini
4 Karhu
3 Muurahainen
2 Susi
2 Kettu
2 Majava
2 Kissa
2 Kauris
1 Hevonen
1 Koira
0 Orava
-1 Ilves
-2 Hiiri
-3 Kani
-3 Kilpikonna

Korpista kerrotaan seuraavaa:

Pääteema: Rohkeus, itsetuntemus, havainnot, velho.
Korppi omaa suuren taikuuden, se on Suuren Hengen varjo ja muodonmuutosten esittäjä. Alkuperäiskansojen tarinat kertovat Korpin suuresta noituudesta, jonka kautta se opettaa röyhkeille, tyhmille ja itsetärkeille oppeja nöyryydestä ja harkitsevaisuudesta.
Parantava voima: Korpin parantava voima on oviaukko henkimaailmaan, jonka kautta se tuo parannuksen fyysisestä ja henkisestä itsestä.

Voimaeläimistä ja niiden löytämisestä on hyvä teksti täällä.

Tuon luettuani jäin oikein miettimään yhteensattumia, unia ja kohtaamisia viimeisen kuukauden ajalta. Niitä tunteita, ajatuksia ja tuntemuksia, mitä olen tännekin kirjoittanut. Tässä on jotain perää ja ajattelemisen aihetta.

Nyt siellä saatetaan ihmetellä, että mitä ihmettä, lopullisestiko täällä seotaan? Ei, ei seota. En osaa määritellä tarkemmin sitä, mihin uskon. Uskonko johonkin tiettyyn uskontoon tai lahkoon, ajatussuuntaan tai filosofiaan. Koen vahvasti asioita tunnemaailmassani, ajattelen syvällisesti ja pohdin, etsin perusteita ja loogisuuksia elämälle ja maailmalle sekä osalleni niistä, löydän hiljaisia totuuksia kulkiessani luonnossa ja koen syvää yhteenkuuluvuutta siihen. Kun herkistyn ja osaan pysähtyä, rentoutua ja meditoida, löydän itsestäni vastauksia ja huomaan ympäristöstäni uusia asioita. Perimmiltäni elän vaistojeni varassa.

Nyt on selkeästi aika muuttaa muotoaan ja uudistua (kuvainnollisesti ja kirjaimellisesti) sekä omalla henkisyydellä parantaa oloa, sitä fyysistäkin.
Yksi lempikuvistani täältä.

1 kommentti:

Mafalda kirjoitti...

Mulle tuli lukemaan, että voimaeläimesi on kahdeksalla pisteellä korppi mutta siinä taulukossa luki kuitenkin kotka 8pst. Mitäs se tarkoittaa?