torstaina, tammikuuta 24

Tuuliviirejä

Iso sellainen löytyy ulkoa. Aamulla ja päivällä tuli lunta ja myrskyä silmätkorvat täyteen. Vaihdoin tossut talvisaappaisiin ennen ulosmenoa. Nyt ripsii ikkunalaudalle vettä ja ikkunastakin näkee jo ulos. Kummallista. Talvisaappaat pitää vaihtaa ensi lenkillä kumppareihin.

Toinen on täällä sisällä. Venkslaan ja vaihdan, koitan ja sovitan. Mikä väri ja koko???????

En vaatteita, koska niissä ei ole hurraamista enkä siten inspiroidu, vaan blogin ulkoasua. Mielessä on käynyt ajatus toisenlaisesta kuvasta otsikkokenttään, mutta en ole vielä kunnoltani siinä vaiheessa, että pääsisin rämpimään metsän keskelle nappaamaan toiveideni valokuvaa. Muhistellaan ja kehitellään ajatusta sekä toteutusta..... tavoitteita on hyvä olla!

Otsikon kuvassa on toissakesän metsäretken kuvasaldoa. Aurinkoinen päivä, jonkin verran itikoita, kävelyreissu supan pohjalle koirien kanssa. Etsin kuvaa, joka saisi minut ajattelemaan positiivisesti tuomalla mieleen hyviä muistoja ja hetkiä, jossa olisi värejä ja aurinkoa ja joka sopisi aiheeseen. Kun tarkkaan kuvaa katsoo, huomaa jotakin, mikä nostaa hymyn huulille ja piristää päivän :)

Löydöstäni siis riemastuin ja vaihdoin. Antaa olla nyt näin, ainakin hetken aikaa!!!!!

Positiivisuuteen liittyen.... valvotun ja mietityn edellisyön tuloksena päätin tehdä asioille ja omalle itselleni jotain. Nykyistä entistä enemmän ja tavoitteellisemmin. Haaveilla, suunnittella, kokeilla, toteuttaa ja jossain vaiheessa jopa rutinoitua. Ai mihin? Löytämään ne mun ihan oikeat ja omat jutut, etsimään uusia, ajattelemaan positiivisemmin ja oppia elämään olematta Stressaaja, Suorittaja, Huolehtija, Murehtija ja Masentuja. Koska positiivisuus on minulle vieras tapa elää ja ajatella asioita, koen sen opettelun itselleni kokonaisena omana projektinaan, josta kirjoitan toiseen blogiin. Aiheina siis pelkät positiiviset ja myönteiset asiat, puun valoisa puoli.

PS. Vinkkinä otsikkokuvaan liittyvän piristyksen löytämiseen: mitähän toinen koirista puuhaa???

Ei kommentteja: