lauantaina, joulukuuta 11

Ohi on!

Nyt on tentit saatu tehtyä! Mieliala koheni heti eikä hetkeen tarvitse ajella kahden kaupungin väliä saati kärvistellä harjoitustöiden ja lukemisen kanssa. Ensi viikolla menen kirjastoon sekä kirjakauppaan hakemaan varattuja kirjoja ja aloitan ihan muunlaisen kuin ammattikirjallisuuden lukemisen :)

Tänään mennään katsomaan stand up:a komediateatteriin ja varmaan syömään. Huomenna meille tulee joulu, kun haetaan joulukuusi ja laitetaan valot parvekkeelle. Neuvolassa oli kaikki hyvin; painonnousu on alkanut ja kaveri potki mikkiin niin paljon, että terkkaakin nauratti. Vilkas se on, ammatti-ihmisenkin mielestä.

Ajatukset voi nyt siis siirtää hyvillä mielin tuleviin juttuihin, ihan muunlaisiin. Ensi viikolla tehdään jouluruokia ja vähän valmistellaan lahjoja, käydään vakuutusyhtiössä hoitamassa ne asiat kuntoon ja selvitetään sairasloman jatko lääkärin kanssa. Jouluna vaan ollaan ja syödään hyvin ja juhlitaan raskauden puolenvälin ylittymistä.

Hurjaa, miten aika menee eteenpäin.

4 kommenttia:

EmmyAurora kirjoitti...

Ihanaa! Olet kyllä kaiken tuon hyvän fiiliksen ansainnut. Kaunista valkoisen joulun odotusta koko teidän perheelle, masuasukille myös :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihanaa! Nautinnollista joulua!

Ja ihan oikeasti sä olet vetänyt järkyllä teholla noita opintopisteitä! Nyt tossut pystyyn sohvan nurkkaan ja masua silittelemään, hus, hus!!

Puuhis

Susanna kirjoitti...

Voi kun kivoja uutisia! Paljon onnea, iso urakka on vihdoin takana! :)

Ihanaa, että pikkuinenkin siellä ihanasti potkii.

Rentouttavaa ja rauhallista joulua teille! Ja iloa odotukseen. :)

Katjusha kirjoitti...

Juhuu! Pikkuiselle taimelle paljon terveisiä! Nyt kannat kattoon vaan!