maanantaina, lokakuuta 20

Lomalla

Lokakuisena, viileänä aamuna suuntasin painavan repun ja ison olkakassin kanssa junaan. Istuin yhdeksän tuntia luokassa ja päivän päätteeksi perustin uuden kotini asuntolan kahden hengen huoneeseen. Ei täällä ketään muuta ole; käytävällä kanssa-asujat kolistelevat yhteiskeittiössä. Viikon verran syömme kaikki laina-astioista.

Kuljin kartan kanssa ulkona etsittyäni netistä lähimmän ruokakaupan osoitteen. Kassi tuli täyteen hedelmistä ja vihanneksista, leivästä, jugurtista, karjalanpiirakoista, teestä ja karamelleistä.Nökötän kuudetta tuntia koneella ja teen tehtävää, joka ei tule ikinä valmiiksi. Siltä se ainakin tuntuu. Aamuinen viiden herääminen painaa jo ja kohta täytyisi taas nousta.Tämän viikon tuleviin neljään tenttiin en ole ehtinyt valmistautua vielä yhtään...

Opiskelua toisella paikkakunnalla, töiden ohessa, perfektionistina ja suorittajana. Löydän itseni pakertamasta asioita liiankin tarkasti ja stressaavani tenteistä, joista tiedän pääseväni kyllä läpi.

Tällä kertaa aion saada erinomaiset paperit kouraani!
Tällä kertaa aion saada työpaikan koulutustani vastaavalta alalta!
Tällä kertaa täytän kaikki sisäiset vaatimukseni enkä sorru syyllisyyteen ja huonoon omaan tuntoon!

Tällä kertaa minulle annetaan tilaa ja aikaa opiskeluille eikä minun tarvitse unelmistani luopua jonkun toisen vuoksi!Painun pehkuihin, kovaan ja vieraaseen sänkyyn, riemunkirjavien villasukkieni kanssa. Unohdan hetkeksi opiskelun ja ikävöin puuttuvaa unikaveria. Huomenna uudet kujeet :)