torstaina, lokakuuta 2

1 -vuotisjuhla-ateriaPikkuinen blogini täyttää tänään tasan vuoden. Sen kunniaksi tarjoan kaikille juhlapaikalle saapuneille lempiateriaani. Kreikkalaisittain tehtyä salaattia, fetajuustoa, viiniä sekä itsetehtyä patonkia.

Vuoteen on kuulunut paljon sairastamista pitkän sairasloman kautta. Pohdintoja työtehtävään ja työssäviihtymiseen liittyen. Toipumista isosta leikkauksesta, mielialalääkkeiden aloittamista ja lopettamista, fysioterapiaa, masennukseen liittyvän kolmivuotisen terapian päättymistä, vatsavaivoihin liittyvän leikkauksen mukanaantuoman tiedon lapsettomuudesta ja endometrioosista sekä lapsettomuushoitojen aloittamista. Lukuisien eri lääkkeiden kanssa elämistä kivun ohjaamana. Opiskelujen aloittaminen ja uusi työnkuva ovat ehkä viimeisimpiä muutoksia elämässäni.

Vuoteen on kuulunut paljon ja em. asioiden vuoksi koen kasvaneeni ihmisenä. Ihan hyvä saldo mielestäni :) Hengissä kun vielä ollaan ja lujaa potkitaan eteenpäin.

Blogi on ollut salainen metsäni; ryhmäterapian jatke, ajatusten jäsentämispaikka, itseni ilmaisun ja pelkojeni voittamisen väline, keskusteluareena ja kanava uusiin ihmisiin tutustumiseen. Kiitos kaikille kommentoijille, on lohduttavaa saada palautetta ja huomata, että en ole pohdintojeni kanssa yksin.

Katsotaan mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Toivon, että se olisi positiivisempi, rennompi ja iloisempi kuin kulunut. Sitä odotellessa, kali oreksi!

1 kommentti:

Midria kirjoitti...

ihanaa kun joidenkin blogit pysyvät pystyssä noinkin kauna, harmittavan moni lopettaa jo ennen kun on kunnollaaloittanutkaan..

Onnea.